Pe 23 și 24 ianuarie nu puteți plăti facturile RAJA

Deși zilele de 23 și 24 ianuarie au fost declarate zile libere de către Guvern, SC RAJA SA  aduce la cunoştinţă abonaţilor că anumite compartimente din cadrul Companiei de apă vor funcționa în program normal. În schimb, casieriile vor fi închise.

Societatea RAJA SA anunță că dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii, care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate, vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de servicii la parametrii optimi.

Singurul serviciu care-şi va modifica programul de lucru pentru perioada urmatoare este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonaţilor interesaţi să-şi achite facturile la apă potabilă şi canalizare le facem cunoscut faptul că în zilele de 23 și 24 ianuarie, toate casieriile RAJA vor fi închise. Începând de miercuri, 25 ianuarie, ghișeele își vor relua programul normal de lucru.

Redactor: Daniel Albu