2000 de turiști vor fi pe litoralul românesc, de Revelion

Aproximativ 2.000 de turiști își vor petrece Revelionul pe litoralul românesc. Anul acesta, numărul lor înregistrează o creștere de peste 10%, comparativ cu 2016.

Numărul turiștilor care își vor petrece Revelionul anul acesta în hotelurile de la mare, este în creștere cu peste 10% față de anul precedent. Circa 2.000 de oaspeți sunt așteptați să sosească pe litoral pentru a-și petrece sfârșitul de an. Turiștii se vor putea bucura de plimbările din centrul vechi al orașului, de pe faleza Stațiunii Mamaia și a Cazinoului din Constanța. Momente de relaxare îi așteaptă pe oaspeți și la SPA-urile din cadrul hotelurilor. Petrecerile de la restaurant vor însufleți inimile turiștilor.

Aproximativ 2.500 de locuri sunt oferite turiștilor, în acest an, de 12 hoteluri de pe litoral. Pachetele de Revelion au fost puse în vânzare încă din luna septembrie și, până acum, au fost achiziționate de turiști în proporție de 60%. Unele unități de cazare sunt ocupate, deja, în totalitate.

Cea mai ieftină cazare poate fi găsită la un hotel de trei stele din Eforie Nord. Aici, turiștii trebuie să achite 429 lei pe cameră pentru trei nopți de cazare cu mic dejun. Cazare mai ieftină oferă și hotelurile de patru stele din Stațiunea Mamaia, unde trei nopți cu pensiune completă și cină festivă, de Revelion, costă 978 de lei.

Cele mai mari tarife sunt stabilite de un hotel de patru stele din Venus, unde clienții trebuie să achite 2.725 de lei pentru patru nopți de cazare all inclusive, și de un hotel de cinci stele din Mamaia, trei nopți de cazare și cina festivă ajungând aici 3.060 de lei pe cameră.

În Năvodari, la cel mai nou hotel de cinci stele de pe litoral, trei nopți de cazare cu pensiune completă și cină festivă costă 532 de euro camera.

Redactor: Mihaela Țânțaru