2 răniți și 7 mașini avariate în Constanța

Doi oameni au fost răniți, astăzi, ca urmare a unui grav accident rutier produs în zona Academiei „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Șoferul și pasagerul unui autoturism  au rămas încarcerați între fiarele unui taxi. Potrivit primelor informații, șoferul taxiului a tăiat fața unui autoturism, iar șoferul acestuia din urmă nu a mai putut evita impactul.

Martorii spun că taximetristul trebuia să dea prioritate mașinilor de pe bulevardul pe care acesta urma să-l traverseze.

Un localnic care circla regulamentar pe bulevardul cu prioritate l-a luat in plin. Taxiul în care se afla un client a fost lovit puternic din lateral, rasturnat si apoi aruncat in afara intersectiei, in parcarea Academiei Navale, plina de masini .

Imediat, la fața locului, au sosit și echipaje pentru Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea,echipajele Serviciului de Ambulanță și SMURD. Din fericire, cele două victime au fost găsite conștiente de medici. Astfel, ambele persoane au fost transportate de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru investigații de specialitate.

Din impact, taxiul a ricoșat în parcare, unde a avariat alte cinci mașini.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și gradul de vinovăție al fiecărui șofer implicat în accident.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea