1,8 milioane de dolari de Ziua Recunoștinței

Se știe că pentru a câștiga la Loto trebuie să participi. Dar și dacă tragi biletul câștigător și nu-l verifici, riscul este la fel de mare să rămâi un simplu pretendent la potul cel mare. Un cuplu din Statele Unite a descoperit că este fericitul deținător al unui bilet de loterie de 1,8 milioane de dolari cu doar câteva zile înainte de expirarea valabilității lui.

Tradiționala sărbătoare a Recunoștinței s-a dovedit  a fi foarte norocoasă pentru un cuplu din statul american Louisiana. Înainte de vizita rudelor, soții Harold și Tina Ehrenberg s-au hotărât să facă curățenie în casa lor din Mandeville, situată în apropiere de New Orleans. Decizia luată s-a demonstrat a fi una profitabilă pentru cei doi. În timp ce dereticau prin locuință, aceștia au descoperit într-un sertar mai multe bilete de loterie pe care au uitat să le verifice dacă sunt sau nu câștigătoare.

Mare le-a fost mirarea când au aflat că sunt fericiții posesori ai unui bilet câștigător. Au trecut însă de la extaz la agonie, când au văzut că numerele norocoase aparțineau unei extrageri din iunie. Însă, cei doi au fost cu adevărat norocoși întrucât mai aveau la dispoziție doar două săptămâni în care puteau să-și revendice câștigul.

După achitarea impozitelor, valoarea câștigului va fi de 1.274.313 dolari.

Redactor: Mihaela Țânțaru