13 ani de chin!

Calvarul lui Sinan Anefi a început din anul 2000,  de la niște banale arsuri în tălpi.  În urma unui control medical acesta a fost diagnosticat cu arterită. De aici nu a mai fost decât un pas până la prima intervenție chirurgicală suferită în anul 2001. Atunci i-au fost amputate primele 3 degete de la picior.  Era doar începutul..Au urmat alte și alte intervenții chirurgicale și rând pe rând și-a pierdut ambele picioare și degetele de la mâini. Acum locuiește singur și este imobilizat într-un scaun cu rotile.

Ca și când nu ar fi fost de ajuns toate încercările prin care a trecut, a suportat și două intervenții chirurgicale pentru un ulcer contactat în urma tratamentului îndelungat cu medicamente dar și un bypass pentru fluidizarea circulației sanguine. Acum starea lui de sănătate s-a agravat și este în pericol să facă cangrenă dacă nu este operat în cel mai scurt timp la picior. Cu speranță în suflet, omul s-a dus la Secția de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța dar medicii l-au trimis acasă să se trateze cu..apă rece.

Fiind în imposibilitatea de a se deplasa, traiul de zi cu zi e o adevărată povară. De la banalele cumpărături de care are nevoie până la achiziționarea tratamentului, venitul modest de care dispune îi îngreunează și mai mult existența. Este un caz disperat care are nevoie de sprijinul nostru pentru a merge mai departe. Cei care doresc să îi întindă o mână de ajutor indiferent sub ce formă pot apela la numărul 0241 76 03 06.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita