12 victime în drum spre litoral

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dF9VCT2lg64[/youtube]Accidentul a avut loc pe drumul național DN2A. Implicate au fost 3 mașini în care se aflau 12 persoane. 8 dintre acestea au ajuns la spitalul județean Constanța, iar două se află în comă.

Printre victime de află și doi copii de până în 8 ani. La faţa locului au ajuns o maşină de descarcerare şi mai multe ambulanţe.

Alte patru victime au refuzat transportul la spital și îngrijirile medicale. Însă din cauza șocului foarte puternic unul dintre șoferi spune că nu își amintește nimic din tragicul eveniment și că pur și simplu a văzut cum un alt autoturism i-a lovit în plin maşina. Impactul a fost atât de puternic că motorul unuia dintre autoturisme a fost aruncat la câțiva metri depărtare, la fel și cutia de viteze.

Din primele cercetări se pare că unul dintre șoferi a încercat să întoarcă mașina în mijlocul drumului, iar impactul cu autoturismul care circula regulamentar, a fost inevitabil.

În zona respectivă, anul trecut, Poliţia Rutieră Română a instalat semnul rutier „Punct negru” pentru a atrage atenţia asupra riscului crescut de producere de accidente. Măsura a fost luată după ce, în perioada 1 ianuarie 2007 şi 15 martie 2012 au avut loc 11 accidente grave, soldate cu şase morţi şi zece răniţi. În urmă cu nici o lună un alt accident cu 7 victime a avut loc în aceeași zonă.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.