10 ani de experienţă la volan, fără niciun incident, au devenit nesemnificativi pentru un taximetrist (VIDEO)

10 ani de experienţă la volan, fără niciun incident, au devenit nesemnificativi pentru un taximetrist constănţean care într-o clipă de neatenţie a trimis două persoane în spital şi a pus în pericol viaţa unui bebeluş de 4 luni. Omul a pătruns într-o intersecţie din KM 4-5 fără a acorda prioritate şi a lovit în plin o altă maşină. Celălalt şofer şi-a ieşit din minţi când a înţeles că doar norocul i-a salvat viaţa familiei.

Coliziunea s-a produs la intersectia strazilor Liliacului cu Panduruluin din Constanţa, iar politistii de la Rutiera spun ca vina apartine taximetristului, care nu a acordat prioritate.

Soferul de taxi a recunoscut ca nu a vazut semnul STOP si a intrat pe strada cu prioritate fara sa se asigure. Doi clienţi de pe bancheta din spate au fost răniţi şi transportaţi la spital. Medicii spun ca tinerii au suferit multiple traumatisme si leziuni si vor ramane internati.

Celălalt şofer implicat in accident nu-şi revine. Doar o minune a făcut ca soţia şi copilul de doar 4 luni să scape nevătămaţi.

Locuitorii din zona unde s-a produs accidentul spun ca locul pare blestemat. Nu este pentru prima data cand sunt martorii unor scene de cosmar in acea intersectie.

In functie de rezultate raportului medico-legal se va realiza si incadrarea juridica a faptei taximetristului.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu