10 ani de emisie pentru C FM Constanța

Nu îi puteți vedea, dar, cu siguranță,  îi ascultați în fiecare zi. Ei sunt cei care vă binedispun încă de la primele ore ale dimineții și vă sunt alături pe întreaga durată a zilei, fie că sunteți acasă sau în mașină. Vorbim despre colegii noștrii de la radioul C FM, care sărbătoresc astăzi un deceniu de la prima emisie.

În urmă cu zece ani, pe frecvența de 92,9 FM, un nou post de radio își făcea debutul la malul mării. Se întâmpla într-o perioadă în care ascultătorii erau deja sătui de același stil practicat de celelalte posturi, unde erau nevoiți să asculte, de dimineață până seara, aceeași muzică. C FM a avut rolul de a schimba mentalități. Aici constănțenii puteau asculta buzică bună, și mai veche, și mai nouă, iar melodiile nu se repetau niciodată. A fost momentul în care publicul ascultător a înțeles că se poate și altfel. Și așa, C FM Constanța a devenit prietenul și preferatul constănțenilor. De atunci, a trecut un deceniu.

Așa a început ziua aniversară pentru cele șase voci de la C FM, radioul care pe 15 mai a împlinit 10 ani de emisie în eter.  Dragoș Ilie este unul dintre veteranii radioului, omul care conduce Departamentele de Programe si Tehnic ale C FM. Un buzoian devenit constănțean, tipul energic și dependent de radio, după cum este caracterizat și pe site-ul oficial al radioului, www.radiocfm.ro.

Cel mai nou membru s-a alăturat colectivului de profesioniști chiar de curând. El este cel care vă pune muzică. DJ Adi a lăsat Bacăul pentru mare, din dragostea pentru ceea ce face.

Echipa radioului, devenit cel mai popular post de la malul mării, este reîntregită de: Cătălin Deliu, DJ-ul sau ”băiatul cu topu’ ”, mereu la curent cu tot ce mișcă în industria muzicală autohtonă. Următoarea pe listă este Alexandra Malachi, vocea care vă aduce, zilnic, ultimele știri și este la curent cu tot ceea ce mișcă în oraș. Dragoș Nicula este DJ de peste 10 ani și se identifică, cumva, cu postul C FM-ul. Adică cine îl recunoaște prin oraș, o face datorită radioului care l-a consacrat. Grațiela Ionescu este cel mai vechi membru al echipei, dar și sufletul acesteia. Ea este permanent binedispusă și are un efect ”medicamentos” asupra celor din jurul ei, în sensul că, oricât ar fi omul de supărat sau bolnav, o doză din spiritul vesel al Grațielei îl vindecă pe loc.  Ei sunt cei pe care îi ascultați, zilnic, în casă, în mașină sau la serviciu. De zece ani, C FM intră în casele dumneavoastră cu cele mai noi informații, cea mai bună muzică și desigur cel mai bun umor.

C FM va continua să fie același ca și până acum, dezvoltat pe un concept unic pe piața radiourilor locale, cât mai aproape de ascultătorii săi.

Și colegii de la Litoral TV urează postului C FM Radio cât mai mulți ani înainte, să ajungă la majorat, iar echipei de la malul mării să se mențină în continuare în topul preferințelor publicului ascultător.

Reporteri: Oana Jărloianu / Dan Albu ; Imagine: Cristian Rizea