Turiștii în siguranță, pe litoral

Sute de poliţişti, jandarmi şi pompieri, sunt pregătiţi să intervină în minivacanţa de 1 Mai. Au luat toate măsurile necesare pentru ca turiștii să aibă parte de un concediu în siguranță. Pe litoral sunt așteptați să ajungă peste 40.000 de oameni. Vor avea ocazia să participe la un festival de muzică electronică, festivaluri gastronomice, concerte și pentru împătimiții de adrenalină, un spectacol de drifturi auto.

Autoritățile sunt gata pentru minivacanța de 1 Mai de la malul mării.

Și angajații de la Oficiul pentru Protecția Consumatorului vor lucra non-stop. Pentru sesizări, turiștii vor putea suna la 0241 550 550.  Totodată, poliţiştii vor acţiona alături de jandarmi în staţiunile de pe întreg litoralul, dar şi în zonele pentru picnic.

Traficul de pe cele două poduri de la Agigea și Poarta 9 va fi fluidizat de polițiștii de la Rutieră, iar la punctele de trecere a frontierei se va suplimenta efectivul de angajați.

Inclusiv angajații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” vor fi la datorie. Se vor înființa două puncte temporare, unul la Vama Veche și unul la Mamaia.

În acest week-end, peste 40.000 de turiști vor ajunge pe litoral pentru a-și petrece concediul de 1 Mai.

Reporetr: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea

Vizualizări: 91