Proiectul „Înflorim Europa” la Medgidia

„Înflorim Europa”! Vorbim despre un proiect care se desfășoară în această lună, la Medgidia. Copiii și tinerii din localitate au fost invitați să participe la un concurs de creativitate. Înainte de a fi trimise la Bruxelles, cele mai bune lucrări au fost expuse în cadrul unei expoziții găzduite de sala de spectacole a Casei de Cultură „I.N. Roman”.

Cu ocazia Zilei de 1 Iunie 2017, când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, Galeria Arthis de la Bruxelles va fi gazda unui vernisaj la care vor participa cu lucrări copii și tineri din Medgidia. Proiectul este intitulat „Înflorim Europa”.

Destinat copiilor și tinerilor din diferite școli, instituții, asociații sau ONG-uri, proiectul are ca scop cunoașterea Europei, a diversității ei culturale prin diferite tehnici creative. Expozanții au realizat lucrări care au demonstrat că tinerii dețin informații, dar și calități artistice.

Tema proiectului este reprezentată de diversitate și frumusețea naturii.  Aceasta umple de culoare și lumină întreaga Europă, după cum s-a văzut și în lucrările expozanților de la Medgidia

Cele mai bune lucrări vor fi trimise la Bruxelles, unde vor participa la o expoziție internațională care reuneste lucrări trimise din 27 de țări.

Redactor: Paul Alexe

Vizualizări: 112