Lucrări RAJA în sudul litoralului, dar și în Constanța

Echipele SC RAJA SA au ieșit în teren pentru remedierea mai multor avarii așa că aviz consumatorilor din zonele pe care le vom anunța, întrucât nu veți avea apă la robinete sau apa va curge cu presiune scăzută în unele cazuri. Zonele unde se intervine în cursul zile de astăzi, 17 mai, dar și de mâine, 18 sunt cele din sudul județului, ieșirea din municipiul Constanța, spre Mangalia, zona Belona din Eforie, precum și localitățile Agigea, Lazu și Cumpăna, însă apa se oprește și în Faleză Nord și în cartierul KM 4-5. În continuare vedeți calendarul avariilor.

Desfășurare de forțe ale companiei de apă SC RAJA SA pentru a crea condiții optime consumatorilor. Mai multe conducte din județ au nevoie de reparații așa că echipele de intervenție au fost organizate, în ordine cronologică, după cum urmează

Pe strada Pescarilor din cartierul Faleza Nord – RAJA Constanta intrerupe furnizarea de apa in intervalul orar 9,00-11,30

Sunt afectati consumatorii din blocurile BM1, BM2, BM3, BM4, BM5, BM6, BL7, BM8, BM9, BM10, BM11, de pe strazile Pescarilor si Rotterdam.

La intersecția DN 39 cu DN 39E, zona de la ieșire din municipiul Constanța, spre Mangalia, RAJA SA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă, joi, 18 mai 2017, între orele 6.00 -19.00

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona comercială – Metro 2, Auchan, Praktiker. Se vor lua toate măsurile astfel încât rezervorul să asigure apă pentru abonații din cartierul Km 4-5 și cei din localitățile Agigea, Lazu și Cumpăna, însă, din cauza consumului mare, după ora 15.00, până în jurul orei 20.00, este posibil ca presiunea să scadă.

Consumatorii de pe strada Mării, din zona Belona, porțiunea cuprinsă între Eforie Nord și Sud – RAJA SA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă joi, 18 mai 2017, între orele 4.00-16.00.

Echipele de lucrători muncesc la foc automat pentru remedierea avariilor în cel mai scurt timp. Consumatorii care întâmpină probleme pe perioada desfășurării lucrărilor de reparație, pot apela cu încredere dispeceratul companiei, la numărul de telefon 0241 924.

Redactor: Andreea Barbu

Vizualizări: 434