Experință inedită la Delfinariu

Giumbușlucuri pe muzică simfonică la Delfinariul din Constanța. Turiștii dar și constănțenii care au venit astăzi la Muzeul de Științe ale Naturii au avut parte o surpriză. Vedetele Ni-Ni și Chen Chen au dansat, au salutat publicul și au făcut acrobații pe acordurile muzicii Orchestrei Bigg Dimm a’Band. La final, cele două mamifere, dar și instrumentiștii au primit ropote de aplauze.

Proiectul „Sunset Sea-mphony 2017” și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța le-au oferit celor prezenți la Delfinariu o experință inedită și o surpriză.

Vedetele Delfinariului, Ni-Ni și Chen-Chen au făcut spectacol, însă nu pe muzica lor obișnuită… ci pe ritmuri simfonice. Așa că toate demonstrațiile de acrobație au fost un pic mai … clasice.

Publicul a fost extrem de încântat, cei mici de delfini iar adulții de muzică. La final, Ni-Ni și Chen-Chen, dar și membrii orchestrei au fost aplaudați și au primit felicitări.

În seara aceasta, orchestra Bigg Dimm a’Band, din Cluj, se va muta înapoi pe faleza de la Cazino, unde va continua seria concertelor.

Redactor: Oana Jărloianu