Crosul studenţesc Ovidius Antidrog, un succes

Record de participare la „Crosul studenţesc Ovidius Antidrog” ,aproape 800 de studenți ai Universității  “Ovidius” au alergat pentru o “ viață sănatoasă”. Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog Constanţa, în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius” din Constanţa  au organizat astăzi, „Crosul studenţesc Ovidius Antidrog”.

Chiar dacă vremea de afară a fost urâtă și soarele s-a lăsat așteptat,studenții din cadrul Universității  “OVIDIUS” au luat parte sâmbătă ,la„Crosul studenţesc Ovidius Antidrog”  desfășurat în staţiunea Mamaia.

Prin acest eveniment  organizat de Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS), din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa,  se dorește să se tragă un semnal de alarmă cu privire la efectele negative ale consumului de droguri şi  totodată, atragerea cât mai multor  tineri să practice sportul ca alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber.

Crosul antidrog s-a desfăşurat pe faleza din staţiunea Mamaia având ca punct de plecare zona Radio Vacanţa şi ca punct terminus Piaţeta Cazino ,pe o distanţă de 2,5 km. Peste  800 de studenți au participat la acest eveniment, iar organizatorii au oferit ca premii, tricouri, cărți și diplome. Studenții Facultății de Educație Fizică și Sport nu au participat, ei având alte competiții la care au concurat, dar au luat startul studenții celorlalte facultăți ale Universității „Ovidius”. Evenimentul a încheiat seria activităţilor sportive pe anul 2016, desfăşurate în cadrul Proiectului de prevenire a consumului de droguri în mediul universitar „STUDENT ANTIDROG – 100% SPORT, 0% DROG!” ediţia a II-a.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *