Consilierii locali din Năvodari s-au întâlnit într-o ședință extraordinară de lucru

Consilierii locali din Năvodari s-au întâlnit în această după-amiază, într-o ședință extraordinară de lucru. Pe ordinea de zi, s-au aflat 13 proiecte de hotărâre, cărora li s-au adăugat alte 9 pe lista suplimentară. Toate proiectele au fost aprobate.

Aleșii locali din Năvodari s-au reunit pentru a vota o serie de proiecte care vizează bunul mers al orașului. Printre proiectele aprobate, joi, în ședința de Consiliu, s-a aflat și cel cu privire la modificarea regulamentului privind organizarea și executarea transportului de persoane și bunuri în regim de taxi, pe raza orașului Năvodari.

Tot în cadrul aceleiași întâlniri a fost aprobat și proiectul de hotărâre cu privire la promovarea  ca stațiune turistică a orașului, prin videoclip, fotografii și imn.

Toate cele 13 de proiecte de pe ordinea de zi, precum  și cele de pe lista suplimentară, au primit votul favorabil. Din păcate, nu putem să nu remarcăm, și nu pentru prima oară, lipsa de comunicare din partea departamentului de relații cu publicul din cadrul Primăriei Năvodari. Deși convocatorul datează din data de 15 mai și este un document ce trebuie să fie la îndemâna oricărui cetățean al orașului,  acesta nu a fost făcut public nici pe site-ul instituției, nici pe pagina oficială de Facebook. Mai mult, reporterii noștri au intrat în posesia sa, după multe solicitări, cu doar 3 ore înainte de ședință. Nu ne rămâne decât să sperăm că, pe viitor, aleșii locali vor interveni pentru îmbunătățirea relației cu cetățenii orașului.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea

Vizualizări: 366